marți, 25 noiembrie 2008

Trei Albume Noi

In curand, Paula va lansa doua noi albume, unul in limba engleza intitulat “Believe” si unul in romana, “Culeg vise”. Cele doua albume, in limbi diferite, sunt gemene, au intr-o foarte mare masura aceeasi muzica.
Believe Album Cover ImageDaca pentru un artist de la o companie mare o asemenea fapta vitejeasca este un caz exceptional, pentru un artist independent ea este extrem de rara si unica. Impreuna albumele contin 34 de melodii. Pentru inceput albumul “Believe” va fi disponibil in Statele Unite prin intermediul unui magazin pe retea ce va fi lansat in curand; in prezent se fac aranjamente pentru a face muzica selecta disponibila pentru a fi descarcata. “Culeg vise” va fi disponibil in Romania.

Paula a finalizat de asemenea un al treilea album nou intitulat “Paula Seling 1998-2008″ care contine cele mai populare melodii din ultimul deceniu. Pe acel album sint incluse toate preferintele inclusiv “Timpul”, “Ploaie in luna lui Marte”, “Promit”, “Seven days” si multe altele, in total 19 piese. Acest album va fi disponibil in toata lumea.

Va vom tine la curent pe masura ce informatiile vor deveni disponibile.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Gasesc ca prezenta Paulei Seling in
peisajul muzical pop de la noi este
benefica.Are o prestatie si o pre
stanta la superlativ.Pacat ca post
urile noastre de radio si tv.nu o
difuzeaza mai des.Prefera curiosii.
Este regretabil ca nu este prezenta
ta adresa ori nr. de tel.al studio
ului personal care ar trebui sa aibe si un centru de desfacere al
marcii Paula Seling.Aveti un marke
ting deficitar.As vrea sa cumpar
un tricou cu poza ei.Unde gasesc?